Harats Distribution

Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića.

Harats Distribution d.o.o.
Explore the beautiful world of premium and craft beers.
O nama

O nama

Dobrodošli u svijet premium piva!

Harat's distribution d.o.o. mlada je tvrtka na hrvatskom tržištu, iako je nastala pod okriljem svoje uspješne i već etablirane "majke", lanca irish pubova "Harat's Irish Pub".

U našoj ponudi imamo premium asortiman iz uspješnih pivovara s višestoljetnom tradicijom. Uvoznici smo pomno biranih piva i naši dobavljači su svjetski uspješne pivovare s područja Europe:

Greene King (Engleska), Belhaven (Škotska), Hofbrau (Njemačka), Žatec (Češka), John Martin (Belgija) i Timmermans (Belgija).

Cilj nam je ponuditi vrhunski proizvod za iskusne ljubitelje piva i one koji će to tek postati. Svi proizvodi su napravljeni od vrhunskih sastojaka koji osiguravaju najvišu kvalitetu. U ponudi imamo i sve više tražena craft piva koja polako, ali sigurno, postaju sve traženiji proizvod i rade revoluciju na tržištu.

Naša piva pričaju priču, stoga uzmite jedno u ruku, opustite se i slušajte što Vam ima za reći...

MISIJA I VIZIJA

Naša misija je ponuditi vrhunsko pivo na tržištu koje postaje sve zahtjevnije. Nismo prosječni i ne želimo biti dio prosjeka, stoga nam je primarna zadaća upoznati hrvatsko tržište s novim okusima koje su već potvrdili znalci diljem svijeta- od tradicionalnih lagera, stouta, ale, lambic piva do craft linija.

Naša vizija je da naš proizvod postane prisutan u svakom kutku Hrvatske, u svim pubovima, restoranima i hotelima koji žele svojim gostima pružiti najkvalitetnije proizvode, s naglaskom na draft (točeno) pivo za koje smatramo da treba preuzeti veći dio tržišta. Željeli bismo da Hrvatska, iako tradicionalno više orijentirana prema vinu, postane otvorenija prema novim vrstama piva.